Minőség

     Minőségbiztosítás

 

Mindig is nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy munkánkat tudatos végezzük és ennek a gondolkodásmódnak szerves része egy minőségbiztosítási rendszer alkalmazása.

Ezért cégünk 1998-ban bevezette az MSZ EN ISO 9001:1996 szerinti minőségirányítási rendszert. Ennek felépítésekor a vállalatunknál működő folyamatok modellezésével megteremtettük az alapot, hogy azt egy minőségirányítási rendszerbe integráljuk.

A lassan 15 éve működő rendszert azóta többször megújítottuk, külső auditorok auditálták, így jelenleg az ISO 9001:2009-es szabvány szerinti rendszert alkalmazunk sikerrel.

 

 

 

 

     Környezetünk védelme

Mi is valljuk, hogy a „legtisztább energiai, amit el sem fogyasztunk” ezért az épületek kialakításakor igyekszünk olyan rendszereket ajánlani, illetve a megtervezett rendszerekről olyan szemszögből is ismertetni ügyfeleinket, amelyek tükrözik a környezetünk és jövőnk iránti felelősséget az alkalmazott épületgépészeti módszerek és üzemeltetési lehetőségek tükrében.

Munkánk nagy környezeti felelősséggel is együtt jár, ezért 2012-ben a minőségirányítási rendszer mellé egy ISO 14001:2005 szerinti környezetirányítási rendszert is bevezettünk, amellyel folyamataink környezetvédelmi megfelelőségét is igyekszünk biztosítani.